??? (Zombiepocalypse)

Door MrVegeta op donderdag 25 november 2010 00:34 - Reacties (12)
Categorie: -, Views: 5.305

Ik kreeg een klap in mijn gezicht en toen ik mijn ogen opende zag ik een emmer water mijn kant op gaan. Ijskoud water zelfs. Mijn moeder dreigde daar altijd mee als ik weer eens niet uit bed wilde komen om naar school te gaan, gelukkig bleef het bij dreigen met haar. Ik wilde met mijn handen in mijn ogen wrijven maar ze waren vastgemaakt aan de stoel waar ik op zat. Ik realiseerde me nog niet helemaal wat er aan de hand was en hoe ik hier was gekomen. Nog een keer kreeg ik een klap, dit keer op mijn achterhoofd, ik voelde een warm straaltje bloed over mijn lip rollen. “Is dit hoe je mij bedankt?” De stem was vervormd en kwam vanuit een speaker ergens in de kamer. “Ik had goede hoop voor je, dat je een goede soldaat zou worden. Iemand die zijn plek weet en zijn orders volgt.” Ik zei niets terug. “Maar het lijkt er op dat we je jouw plek maar moeten laten zien.” “Herman, ik begrijp het niet. We proberen Nederland te verdedigen maar jij deed geen poging om die jongen te redden, als ik het goed zag was je zelfs aan het glimlachen. Daar wil ik niets mee te maken hebben.” “Pas maar op met wat je zegt, je gaat je matras en het warme eten erg snel missen buiten ons kamp. We geven je even de tijd om na te denken over je acties van zondag.” Ik zuchtte diep en wederom hoorde ik de stem door de speaker “En voor de duidelijkheid. Ik ben niet Herman...”

Ik hoorde de deur dichtklappen en boven mij knipperden nu twee tl-buizen. De kamer waarin ik zat was klein, maar een paar vierkante meter, voor me op de grond zag ik een doucheputje in de cementen vloer. Het ijskoude water dat over mij heen was gegooid stroomde daarin en het kleurde oranje van mijn bloed. Er waren geen ramen, dus ik had geen idee hoe laat het was. Laat staan hoe lang ik hier al zat voor ik zo ruw werd wakker gemaakt. Nadenken over mijn acties? Ik had een jongen gered van een gruwelijk lot, een man uit zijn lijden verlost en een zombie omgelegd. Was dat niet waar we voor trainden, om anderen en onszelf te beschermen. Het was doodstil in de kamer, ik wist niet eens zeker of ik nog wel op de basis was. Ik probeerde me uit mijn stoel te worstelen maar de leren riemen om mijn armen en benen zaten te strak om ze goed te bewegen en de stoel zat vast in het cement. Ik ging nergens heen, tenminste niet zonder hulp. Op dat moment ging de deur open en een man met een skimasker stapte de kamer in, ik herkende hem niet en hij zei ook niets. Hij zette een zwarte leren koffer in de hoek van de kamer neer, hij ging tussen mij en de koffer inzitten zodat ik niet kon zien wat hij aan het doen was.

“Wie ben je?” vroeg ik, “Wat kom je hier doen?” De man zei nog steeds niets, hij stond op en draaide zich om. In zijn hand had hij een grote naald en hij tikte met zijn middelvinger tegen de naald aan. Ik ben nooit echt bang geweest voor naalden maar meestal wist ik toen waar het voor was, nu dus niet. Ik voelde mijn hart sneller en harder kloppen, de druppels water op mijn gezicht begonnen naar beneden te rollen en proefde zout van het zweet. De man deed een stap naar achter, ik kon nergens heen. Ik probeerde mijn benen los te krijgen maar ik had geen speling. Hij deed nog een stap naar voren en keek naar mij, het zou vast wel een grappig gezicht zijn voor hem aangezien hij een poosje zo stil bleef staan. “Ben je klaar?” vroeg hij. Hij had een zwarte stem die ik nog niet eerder had gehoord en een Duits accent. Nogmaals vroeg ik wie hij was en wat hij ging doen. Ik kreeg geen antwoord. Zijn hand bewoog zo snel dat ik het niet eens goed zag en ik voelde zijn sterke handen mijn kaak beetpakken. Nu kon ik ook mijn hoofd niet meer bewegen. Hij drukte mijn hoofd achterover en stak de naald diep in mijn nek. Hij liet me los en ik voelde langzaam mijn lichaam verlammen, eerst mijn benen, daarna het gevoel in mijn buik, armen, en zelfs in mijn nek. Ik kon niets meer bewegen, ik kon alleen nog met mijn ogen knipperen.

Ik hoorde de deur weer open gaan en dacht dat ik de man nog “Sterkte” hoorde zeggen maar al gauw kon ik mijn hallucinaties niet meer onderscheiden van de werkelijkheid dus wellicht zei die niets en verbeelde ik het me maar. De kamer begon te draaien, kleuren en geluiden kwamen vanuit het niets en toen was plots alles zwart voor mijn ogen. Had iemand het licht uitgedaan? Opeens kreeg ik het gevoel alsof ik achterover viel en mijn lichaam schokte hevig heen en weer en ik voelde mijn ogen zwaar worden en hoe hard ik het ook probeerde, ik verloor mijn bewustzijn.

Volgende: ??? (Zombiepocalypse) 11-'10 ??? (Zombiepocalypse)
Volgende: Zo 24 oktober 2010. 21:37 11-'10 Zo 24 oktober 2010. 21:37

Reacties


Door Tweakers user MrVegeta, donderdag 25 november 2010 00:36

En weer een nieuw stukje :). Ik hoop dat jullie het leuk vinden! Er komen zo wat intriges en plottwists langs en ik ben benieuwd wat jullie er van gaan vinden. Zoals altijd worden positieve kritiek en complimentjes gewaardeerd.

Door Tweakers user DNB, donderdag 25 november 2010 01:32

Wat een hufters! Zomaar ineens jou opsluiten omdat je een jongetje redt, en dan ook nog je een beetje gaan gebruiken voor hun vuile experimentjes.
Gewoon zo snel mogelijk wegwezen zodra je de kans krijgt en wat beters zoeken (met een betere naam ;) )!

Oftewel: hulde, ik zit er helemaal in, leef helemaal mee :) Ik heb net de laaste 2 delen achter elkaar gelezen, en ze zijn fantastisch. De hele serie is goed, maar je wordt steeds beter, de laaste 2 zijn echt geweldig. Hier past maar 1 smiley bij:

_/-\o_

Door Tweakers user MrVegeta, donderdag 25 november 2010 01:47

Cool! Dank je! Dat doet me goed :)

Door Tweakers user Kerberos84, donderdag 25 november 2010 08:56

DeNeusbeer schreef op donderdag 25 november 2010 @ 01:32:
Wat een ...
Hier past maar 1 smiley bij:
_/-\o_
Idem!!! Beestig goed verhaaltje...

Door Tweakers user Unflux, donderdag 25 november 2010 09:01

ahha netjes hoor

Door Tweakers user White_Collar, donderdag 25 november 2010 09:17

briljant, ik zag al een aantal blog post voorbij komen maar ik kwam eigenlijk nooit op om het echt te lezen. Nu dus wel :)

Door Tweakers user Bravo, donderdag 25 november 2010 09:18

Leuk verhaal, aardig geschreven.
Misschien moet je in de eerste alinea het verschil tussen de uitspraken van de beide personages wat verduidelijken. Eerst raakte ik hier de draad een beetje kwijt, blijkbaar zijn alleen "..." niet duidelijk genoeg voor mij.
Verder, ga zo door!

Door Tweakers user TheFes, donderdag 25 november 2010 09:29

Is dit je oplossing om de datum weer gelijk te trekken met de huidige datum ;)

Mooi verhaal hoor btw, als ik zie dat er een update is, lees ik hem meteen.

Door Tweakers user Coocoocachoo, donderdag 25 november 2010 10:27

http://www.cracked.com/ar...ive-thanks-to-movies.html (nummertje 6) :P

Weer leuk verhaal, ik blijf het met veel plezier lezen en volgen :)

Door Tweakers user Mr. Dean, donderdag 25 november 2010 13:56

Nice nice. Wanneer komt de volgende, ik kan niet wachten! Mooi ook hoe de titels normaal de dagen weerspiegelden, maar nu je niet wist waar je was, of wanneer het was er ook vraagtekens kwamen te staan, ipv de gebruikelijke datum. Hulde! voor je oog voor detail!

Door Tweakers user Nowhereman78, donderdag 25 november 2010 18:54

Wederom top! Ik kijk uit naar de volgende!

Door Tweakers user Gish, donderdag 25 november 2010 19:27

Mr. Dean schreef op donderdag 25 november 2010 @ 13:56:
Nice nice. Wanneer komt de volgende, ik kan niet wachten! Mooi ook hoe de titels normaal de dagen weerspiegelden, maar nu je niet wist waar je was, of wanneer het was er ook vraagtekens kwamen te staan, ipv de gebruikelijke datum. Hulde! voor je oog voor detail!
Wil ik me graag bij aansluiten. Hoewel we aardig achter liepen met data is dit natuurlijk ook weer een manier om terug te keren in het heden zeg maar.

Maar las heel erg prettig. Juist de eerste alinea waar de stukken tussen quotes elkaar opvolgen vond ik juist tof! :D

_/-\o_

Reageren is niet meer mogelijk